میولوژی راهگشای پیشرفت پزشکی است و گسترش این علم توانسته بیماریهای لاعلاج و مرگبار را شناسایی و درمان کند. در تمام دنیا مردم چشمانتظار یافتن راهی از طریق این علم برای نجات انسان از چنگال بیماریهای عفونی جدید هستند.
ویژگیهای این رشته و گرایشات آن
الف) گرایش پزشکی، ب) میولوژی غذایی، ج) میولوژی صنعتی
فرصتهای شغلی رشته
عمدهی کار دانشجویان میولوژی مربوط به آزمایشگاههاست اما متأسفانه واحدهای عملی به نسبت نیاز این رشته کمتر تدریس میشوند و این باعث شده آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را نداشته باشند. کارشناسان میولوژی در پژوهشگاه نفت برای تحقیق بر روی میکروبهای نفتخوار یا گوگرایی، در بخش صنایع غذایی در کارخانههای کنسروسازی و کمپوتسازی و در صنایع بهداشتی مشغول به کار هستند. تهیهی لوازم آزمایشگاهی مورد نیاز در این گرایش یکی از شغلهایی است که بعضی جذب آن میشوند. مؤسسهی استاندارد یا آزمایشگاههای کارخانجات تهیهی مواد بهداشتی و غذایی برای تشخیص کیفیت و سلامت این مواد از نظر عدم آلودگی می، مراکز تهیهی مواد دارویی مانند تهیهی آنتیبیوتیکها و بالاخره کارخانجات تهیهی اسیدها مانند اسید بوتریک و اسید استیک و حلالها مانند الکل و استون و مراکز تهیهی واکسن مانند مؤسسهی رازی و انستیتو پاستور ایران نیز میتوانند مراکز جذب فارغالتحصیلان این رشته باشند.
چه درسهایی در این رشته از اهمیت برخوردار هستند و ضرورت دارد دانشآموز زمینهی آموزشی خوبی در آن درس داشته باشد؟
دانشآموزان با کسب امتیاز و درصد بالا در درس زیستشناسی میتوانند بلیت ورود به دانشگاه را به دست آورند. پس از ورود به دانشگاه، دانشجویی میتواند مراحل کسب علم در این رشته را با موفقیت پشت سر گذارد که حافظهای قوی و تمرکز زیاد برای ثبت حجم فراوان مطالب تئوری داشته باشد.
انجمن میولوژی دانشگاه دلیجان میولوژی ,تهیهی ,رشته ,مراکز ,این ,مواد ,مراکز تهیهی ,تهیهی مواد ,کارخانجات تهیهی منبع
درباره این سایت